Mijn verhaal

Miriam Fransen

Mijn verhaal

‘Rode Oker’ geeft voor mij kleur aan het leven. Het leven is een leerproces dat niet altijd over rozen gaat. Zelf ben ik van huis uit ‘Controller’. Ik wilde altijd alle touwtjes zelf in handen hebben, bang om te falen. Maar zo werkt het niet. Het is leven is niet voorspelbaar. Soms kom je op een zijspoor terecht dat je naar nieuwe boeiende vergezichten leidt. Je bent dan niet langer ‘In Control’. Het leven neemt het van je over, neemt je mee op reis naar nog onontdekte gebieden van jezelf. Dat kan soms pittig en overweldigend zijn maar het levert altijd nieuwe inzichten op. Inzichten over wie je daadwerkelijk bent.

 

Voetstappen in het zand

Zo heeft Dieptepsychologie en met name de Psychologie van C.G. Jung mijn wereldbeeld volledig veranderd. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik het leven ruimer ben gaan zien! Er is zoveel meer waar wij ons niet bewust van zijn!

wandeltocht
Pelgrimtocht

Vanuit mijn opleiding Dieptepsychologie / Analytisch Therapeut begeleid ik jou op momenten in je leven dat je het even niet meer weet. Door uitdagingen niet uit de weg te gaan maar ze recht in hun ogen aan te kijken, lossen ze op en ontstaat een nieuwe helderheid over wie je daadwerkelijk bent en wat je te doen staat in dit leven.

Miriam Fransen